Mağdurlardan biri benim hocam
@Risque; hocam konuyu biliyor. Bu mağduriyetten sonra şunu anladım forumda kurumsal platin vs her neyse hiç bir üyeliğe güven OLMAYACAĞINI kurumsal üyeliğin sadece show olduğuna kanaat getirdim. Daha fazla mağduriyetin yaşanmaması için get tarzı sistem getirilmelidir. Bir konu daha paylaşmak istiyorum İçime dert olmuştu hayat zorluklarından, borç geçim sıkıntısından dolayı kendi mesleğimi bırakıp benle alakasız bir sektöre şoför dağıtım elamanı olarak giriş yapmıştım. Bu sektör tesbih üzerine bende ek gelir olması açısından forumda satış yapmaya başladım belli bir süre sonra gören satmaya başladı satsın tabiki herkes kendi rıskını yer sonrasında forumda rahatsız olanlar, çekemeyenler yasaklanmasını istedi

şaka gibi çalma yok, kandırma yok, garanti var memnuniyet var iade var daha ne olsun

açık arttırma usulü ile tek konu üzerinden kural gelince haliyle aksesuar kategorisi ziyaret edilmeyen, hatta bilinmeyen kategori olduğundan ve işin açık arttırma heyecanı olmadığından satışlar olmadı onada eyvallah, bir sayfa alalım onun üzerinden ekmeğime bakayım dedim forumdan dolandırıldm. Benim burada kızdığım olay ekmeğinde kandırma dan, dolandırmadan ticaret yapmaya çalıştım buna isyan edip çekemeyen, arkadaşlara sesleniyorum ekmeğinde işini dürüstce yapan adamlarla uğraşmayı bırakın milleti dolandıran, emeğine göz diken namussuzlarla uğraşın.
Kendi şahsıma söyleyeyim şikayetçi oldum ve benden önce iki defa karakola ifadeye almışlar. Sonuç 0 adalet sistemi çok tuhaf burada okuyorsa ooooooo arkadaş bilsin şuanlık bekliyorum o beni iyi anladı dahada iyi anlayacak