Gecmis Olsun....
Buna benzer benim basimdan bir olay gecti....

Adam siteme girerek 2 adet windows vps siparisi veriyor yillik olarak... Daha sonra ödeme bildirimi yapiyor... ödedim diyerek. Tabi hesaplari kontrol ediyoruz ödeme bildirimi yapilan bilgilerle alakali ödeme gelmemis, 1 gün üst üste defalrca tüm hesaplarimdaki ücret ve gönderenin bilgileri ile kontrolünde kesinlikle ödeme bulunmadi... en sonunda bankadan sorun olabilir diye düsündüm ticket ile ödeme yaptigina dair makbuz gönderdi. ilk bakista inandim....

Bizden kaynakli olmayan sebeplerden dolayi ödemeniz hesabimiza ulasmamis, banka kaynakli bir durum yarin mesai saati basladigin an banka ile irtibata gececegim diye ticket cevap verdim
bana cevap olarak sunucularin bana aciliyeti var sitelerimi tasimam gerek yarina kadar ben islemlerimi hallederim sizde ödeme kontrolünde faturami onaylarsiniz dedi. Bu defa biraz süpeci yaklasarak gönderdigi faturayi inceledim ve photoshop ile güzel bir degistirme yapmis ayriyetten bazi bilgiler sadece ad soy ad ibaresinden baska bisey degil birde hesap numarasi... Daha sonra IP adresini ve gerekli tüm yazismalari ile yarin sabah avkatimla suc duyurusunda bulunacagim dedim.. Bidaha yazma

Herzaman dikkatli olmak gerek