wolkam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam Seat ile ilk kez bu kadar konforlu bir araca bindim diyebilirim, araba hakkaten hakkını veriyor alman arabası tadını aldım diyebilirim her ne kadar ispanyol markası olsada. Golf 2005-2010 ila Seat LEon 2006- 2011 araçları motorlarından tutun her şeyi aynı zaten. Şayet sert sürüş seviyorsanız, Seat Leon ideal VW bile açıklama yapmıştı Golf ile Leon'u hep karşılaştırıyorlar malum. Biri sakin sürüş sevenler için, diğeri de sert sürüş için. Araba Motor sesini ve trim seslerini alıyor içeri bir zaman sonra alışıyorsunuz ama kesinlikle genç arabası o kesin.

Accent Era'da tam aile arabasıydı; Opsiyonları az ama Az yakan, parçası ucuz ideal bir araç. Güvenlik yönünden çok zayıf ama onu söylemem gerek. Maddi durumuna göre araçların full paketlerini inceleyin tabi bu durumda ciddi şekilde expere sokun, ABS, Airbag durumlarına mutlaka baktırın. Ben Accent Era'da 1 Hava yastığı ile 3 yıl bindim allahtan büyük kazam olmadı ama allah korusun çoluk çocuk biniyorsunuz, hız yapmazsanız bile güvenlik tercihiniz önce olsun o yüzden standart donanımlar dışında airbag sayısı fazla güvenlik paketi olan full paket arabalara bakın derim.
Fikirleriniz için sağolunuz hocam.