Sorulara cevap alabilir miyim?
1. En önemli soru:
İlk sayfalarda, WhoIs kayıtlarında domain sahibinin mail adresi yazılamıyor (destek@teknoclouds yazıyormuş) diye okudum. Bu sorun halen mevcut mu? Öyle ise bu ciddi bir sorundur. (Tüm registrar firmaları reseller firmalarına whois tam erişim yetkisi verir.) Açıklarsanız sevinirim.
2. Tahmin ediyorum: Siz kayıtları ve transferleri manuel yapıyorsunuz. Panelden önünüze düşüyor, işlemi yapıp, panele yansıtıyorsunuz. Transferlerin düşmemesinden, kayıtların gecikmesinden ve en önemlisi cron beklenmesinden bunu anlıyorum. İşlemler manuel yapılıyor ise: ya reseller değilsiniz ya da yazılımsal entegrasyon yapılmamış. Yok, eğer otomatik ise kullandığınız yazılım yetersiz (mi) kalıyor? Aydınlatırsanız sevinirim.
Bilgilendirme:
*
WildWestDomains.com ve
SecureServer.net siteleri meşhur GoDaddy firmasına aittir.
* https erişiminizde sertifika sorununuz var. Kısa zamanda ilgilenmeniz lehinize olacaktır.
İyi çalışmalar dilerim.
Sorularınızı hemen yanıtlıyorum
1-) Bu sorun ilk zamanlarda varsayılan whois gizliliği eklenmiş Eposta adresimizdir.
domain@teknoclouds.com şeklinde görülmekteydi. Whois gizliliği kalktığında gözüküyordu sorun çözüldü.
2-) Tüm işlemler Godaddy yazman modülü ile otomatik sağlanmaktadır. Belirttiğiniz gibi secureserver.net ve wildwest domain LLC %100 Godaddy firmasına aittir. Kayıt edilen alan adları harici olarak bize tanımlanan dcc.secureserver.net adresinde de barınmaktadır. Bu sayede sistemimizdeki veya firmamızdaki herhangi bir olası olumsuz durumda alan adları güvende olur. TeknoClouds müşteri paneli bu sisteme ve RDAP sunucularına entegreli çalışmaktadır.
Kayıt işlemlerinin şuan anlık olacak kadar hızlı olmamasının sebebi tek taraflı veri iletimi dir. Bu biraz teknik bir konu ve yazman ile firma arasındaki ticarete göre çalışmalar yapılmaktadır.