Merhaba,

Mahalleden arkadaşım Turkcell den hat üzerine taksitle bir heves PS4 500GB Siyah Slim cihaz almış, içinde 4 oyun varmış. Ne ps den anlıyor ne başka bir şeyden, çook az oynamış ama 4 oyunun 1i şimdilik kayıp, diğer 3 oyunun ne kutusu ne kitapçığı duruyor hepsi atılmış, ps4'ün kutusunu atmış, faturası garanti belgesi heeer şeyini atmış. galiba kulaklık çıkıyormuş içinden o da ortalarda yok. ps4 cihaz duruyor, 3 adet çıplak oyun duruyor (pes18, uncharted4, horizon, evde bulabilirse god of war), orjinal 1 adet kol, hdmi ve güç kablosu, kol şarj kablosu her şeyi orjinal şekilde duruyor ve en fazla cihazın başına 10 kere oturmuştur. Hatta cihazı 1TB biliyormuş o derece ilgilenmemiş yüzüne bakmamış cihazın, 500gb olduğunu ben anladım. Tek*el işi yaptığı için ve evli, 2 yaşında çocuğu olduğu için başına oturup oynamıyordu, hevesle almıştı ama köşede duruyordu anlayacağınız. Ben ps3 alacağım dedim diye getirdi bıraktı, ister sen al ister sat dedi bende sormak istedim. Netten alınma cafe malı, tamir görmüş içi çürümüş folloş cihazlardan olmadığı bildiğim için sıcak bakıyorum ama oyun fiyatları + move kamera ve aksesuarları + orjinal kol vs. aşırı pahalı, tam olarak bu sebepten ps3 istiyordum zaten. Temiz cihaz ama astarı yüzünden pahalıya geleceği için içime sinmedi, bu şekilde satabilir miyim sizce? kutu, fatura, garanti belgesi, oyun kutusu hiçbir şey yokken satılır mı ? Bunu satıp ps3 almam daha mantıklı geliyor şu an. Son ve en can alıcı soru, bu şekli ile sizce ne kadar eder ? Şimdiden teşekkürler.