Bu konuşmanın devamıda var heralde demi ? Tehdit ettiniz ben modorötere bildireyim dediğim an bende bildiriceğim dediniz. Birşeyin derdinde değilim bakın sizi taciz etmişim gibi davranmıştınız sadece size durumu anlatmışım değil mi ? Niye bu kadar sorun yapıp böyle ifşa ederim bakın deyip paylaşmanız zaten tehdit etmenizi birebir ortaya koyuyor bu forumdan atılsam da çok önemli değil hakkımı aradım kötü hiç birşey yapmadım.

bugraunver adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birincisi ben sizi tehtit etmedim, aksine siz beni tehtit ettiniz bknz ekran görüntüsü
İkincisi tasarımınıza hiçbir şey söylemedim, üçüncüsü size hakaret bile etmedim. Konuyu nerelere saptırmaya çalışıyosunuz anlamıyorum. Ben isteklerimi yazdım ve bu isteklerime en uygun olan logoyu seçtim bu konuyu bu kadar duygusallaştırmanın ve üstüne üslük yapılmayan şeyleri yaptı olarak göstermeniz çok yanlış. Konu fikir üretmek ve bunun üzerine yatmaksa eğer shutterstock üzerine chiropractic yazarsanız sizin ve diğerlerinin yaptığı tarzda bolca içeriğe ulaşabilirsiniz. Yarışma bitti ve ilgili kişiyle anlaşıldı. Bunu kabullenin.