yarışma bittiğinde gördüm maalesef logonuzu aile gibiyiz dediniz ama maalesef tehdit de edildim modorotore şikayet edilmekle ilgili hem de tasarımım çok kötü bulundu hakaret yedim aile böyle mi oluyor. Ben aylardır burada yarışmalara katılabilmek için çok bekledim. Ben ilk olarak admine bildirdim zaten ama şuan forumda olmadığı için buraya da yazdım. Benim derdim para değil asla da olamaz ama orta da bir emek varsa hakkımı aramam da niye bu kadar tepki aldı anlamış değilim.
Birincisi ben sizi tehtit etmedim, aksine siz beni tehtit ettiniz bknz ekran görüntüsü

İkincisi tasarımınıza hiçbir şey söylemedim, üçüncüsü size hakaret bile etmedim. Konuyu nerelere saptırmaya çalışıyosunuz anlamıyorum. Ben isteklerimi yazdım ve bu isteklerime en uygun olan logoyu seçtim bu konuyu bu kadar duygusallaştırmanın ve üstüne üslük yapılmayan şeyleri yaptı olarak göstermeniz çok yanlış. Konu fikir üretmek ve bunun üzerine yatmaksa eğer shutterstock üzerine chiropractic yazarsanız sizin ve diğerlerinin yaptığı tarzda bolca içeriğe ulaşabilirsiniz. Yarışma bitti ve ilgili kişiyle anlaşıldı. Bunu kabullenin.