U serisi işlemci olması ve frekansının 1.80 GHz olmasın dan kaynakli. Keşke almadan önce forumda konu acsaydın. İade etme hakkin varsa iade etmeni öneririm. Hatta bana yanlis ürün satıldı diye tüketici hakem heyetine şikayette bulunabilirsin. Bu bilgisayarı sana kim oyun bilgisayarı diye sattiysa .. anladın sen onu.
Ev SHOP gibi bir kazık yerden aldım almadan önce R10 üyeliğim yoktu sonradan öğrendim, 3-5K anca edecek bilgisayarı aklımda 3-4 k lık laptap vardı bana onun olmadıgını ve bunu önerdiler oynayacağım oyunları söyledim ve bu bilgisayarı önerdi ve bana çok rahat o oyunları oynayabileceğimi ve almamı tavsiye etti.
Çözünürlük 1920x1080
Görüntü modu Tam EKRAN
Evrensel Gölge Kalitesi Çok Düşük
Model / doku detayı Düşük
Efekt Detayı Düşük
Shader Detayı Düşük
Çoklu CPU kullanımı ETKİN
Keskinliği Yumuşatma Modu Yok
FXAA Keskinliği Yumuşatma ETKİN
Doku Filitreleme Modu İKİ Doğrusal Süzme
Diket Eşitleme DEVRE DIŞI
Hareket İzi DEVRE DIŞI
Üçlü Monitor Modu DEVRE DIŞI
şeklinde yapıp kaç fps aldığınıza bi bakarmısınız hocam.
Hemen deniyorum
Ev SHOP gibi bir kazık yerden aldım almadan önce R10 üyeliğim yoktu sonradan öğrendim, 3-5K anca edecek bilgisayarı aklımda 3-4 k lık laptap vardı bana onun olmadıgını ve bunu önerdiler oynayacağım oyunları söyledim ve bu bilgisayarı önerdi ve bana çok rahat o oyunları oynayabileceğimi ve almamı tavsiye etti.
Hemen deniyorum
Denedim ve FPS 40-60 arasında gezmekte eski kasma lag vs sorun ortadan kalktı size teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.