LondonBlue adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlandaki yazım hatalarını ve anlamsal bozuklukları arkadaşlar dile getirmiş. Benim takıldığım iki nokta var.

Sohbet etmeyi seven ve takım arkadaşlarıyla şakalaşabilen bayan iş arkadaşı? Kız arkadaşım ya da kız kardeşim, böyle bir iş ilanına başvuracak olsa ve ben bu detayları görsem pek iyi şeyler düşünmezdim. Şaka derken? Sohbet etmeyi ne kadar sevmesi gerekiyor? İlanda kurumsallıktan ziyade arkadaşlık ve ekip çalışmasının öne çıkartmak istediğinizi varsayıyorum. Söz konusu iki madde yerine yazmanız gereken şunlardır ve bu şekilde olursa ilanınız çok daha iyi görünecektir.

İletişim yetenekleri kuvvetli ve takım çalışmasına yatkın.

Başarılar. Umarım hedeflerinize ulaşırsınız.
Bildiriminiz için minnettarım

NeverForgetMe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlanınızı baltalamak gibi olmasın ama internet sitenize bakarak sizden bir sistem satın almam.
Aynı fotoğrafı hem müşteri hem de personel olarak yazmışsınız. Aynı kadın bir yerde Kader Pamukçu ismiyle makale yazarı olarak geçerken, ana sayfada Melis Akın ismiyle kizlaravm'nin sahibi olarak geçiyor.
Başka sayfaları gezip dolaşmadım bile.
sadece ekibimiz sayfasında yer alan fotoğraflara baksam yine sizden bir paket satın almam.
Müşterilerimiz Hakkımızda Ne Düşünüyor ? altında yer alan video ENVANTO'nun videosu.

Ya bu bahsettiğiniz siteler size ait ve başkalarına satış yapılmış gibi gösteriyorsunuz ya da gerçekten biz yaşlandık.

Aradığınız kadın arkadaşların çalışma arkadaşları da indubaisilver.com.tr adresinde mevcut. Orada da JENNİFER LAWRENCE diye bir isim var. 2 kadın ve 1 erkek hepsinin ismi JENNİFER.

"Sohpet etmeyi sevmesi" ne demek mesela? Personeli sohPet etmek için mi istiyorsunuz?
"Takım arkadaşları ile şakalaşabilen" tarafımın sonu var mıdır? Biz ajansta arkadaşlarla çok pis şakalaşırız mesela. Bayan personelden de böyle şakalaşmalar istiyor musunuz?

Bende mi problem var? İlanda mı?
Merhaba,
Özür dilerim mesajınızı yenı gordum , yaşlanmadınız Haklsınız Belirttiğiniz hataları, eksiklikleri düzelteceğiz, Fikrinizi belirttiğiniz için minettarım (Sohpet etmeyi seven insan Diksiyonu düzgündür, Kendini ifade edebilir ve konuşurken baskınlık kurabilir düşüncesi ile ) Şakalaşabilen İşinde ve veya eğitimde mutlu takım arkadaşları ile sorun yaşamayan ki düşüncesi ile yazılmıstı. Problem sizde değil Problem ilanda İyice düşünüp yazmamız gerekırdı Haklısınız