Qerin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar, eticaretteyim olarak yeniyiz ve müşterilerimiz olan firmalardan eğitimli personel talebi alıyoruz. Herkes tecrübeli personel aramakta bizlerde Tecrübesiz ve deneyimsiz personeller ile çalışarak hem eğitici öğretici deneyimi kazanır ve kendimizi geliştiririz hem Takım arkadaşlarımızı geliştiririz hemde Müşterilerimizi memnun ederiz. (Konuyu nereye açacağımızı bilmiyorduk )

Takım arkadaşımız olmaya aday arkadaşlarımızda aradığımız özellikler
DENEYİMSİZ & TECRÜBESİZ olması
Sohpet etmeyi sevmesi
Takım arkadaşları ile Şakalaşabilen
Hayal kurmaktan vazgeçmeyen ve hayalleri olan
Araştırmayı seven ve araştırmaktan zevk alan
Çıkan her sorunu yeni bir bilgi fırsatı olarak değerlendiren
Fikir üretmekten vazgeçmeyen,
Takım arkadaşarı arayışındayız.

Şuanda 2 Bayan personel aranmakta eğitildikten sonra indubaisilver.com.tr firmasına hizmet verecektir ve bizle bağlantısı o istemediği sürece KESİLMEYECEK

iletişim bilgileri
web sitesi: eticaretteyim.com
Mail: info@eticaretteyim.com
Tel: 0545 563 0272
Öğrenmeye açık biri olduğunuzu yazdığınız için belki bir katkım olur diye yorum yazıyorum.

Sohpet - Sohbet
Hayal kurmaktan vazgeçmeyen ve hayalleri olan. - Hayal kurmaktan vazgeçmeyen birisinin zaten hayalide vardır. Burada anlatım bozukluğu olmuş.
Takım arkadaşarı - Takım arkadaşı
Deneyim ve tecrübe anlamdaştır. Yani " kırmızı ve al bir tişört " arıyorum der gibi.
" müşterilerimiz olan firmalardan " - müşterilerimizden / müşterimiz olan firmalardan

Yanlış anlamayın ama yazım ve anlatım hataları olan bir ilana kimse sıcak bakmayacaktır. Başarılarınızın devamını dilerim.
Umarım daha fazla insanın iş bulmasına katkınız olur.