flyingatm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hatanız var bence, birisi kendins wordpress uzmanı diyebiliyorsa gerçekten uzmanıdır. O zaman ben bu uzmanı çağırıp PHP 5.6 standartlarında kodlanmış Wordpress temamı PHP 7.X standartlarına çektirebilmeliyim.

wordpress, php, mysql, css, html, js gibi kavramların birbirinden ayrılamayacağını düşünüyorum.
sizin örneğinizden yola çıkarsak bir e ticaret uzmanı yukarıda yazdığınız tüm sistemlere halim olmalı en basitinden php bilmeyen bir e ticaret uzmanı pixel kodlarını katalogları nasıl ekleyecek merchant listelerini nasıl oluşturacak. vs.
ancak adam bunları bilmeden de e ticaret hususunda uzman olabilir farklı pazarlama stratijleri vardır sanal pazarlamada çığır açmıştır ama kod kısmında zayıftır bu o kişiyei e ticaret uzmanı yapmaktan geri koymaz.

konunuza sonuna kadar katılıyorum ben ama arada ince çizgiler de var. uzman arıyorsanız o ayrı memlekette herkes uzman wordpress olması şart değil her alanda uzmanız kendimizden iyisini kabul etmiyor karşıdakini her zaman kötülüyoruz bu tartışma bitmez =)