Arkadaşlar merhaba,

Reseller hosting almayı planlıyorum fakat aklıma takılan bazı sorunlar var ki (bence çok saçma), bunların mantıklı bir açıklaması/çözümü varsa yazar mısınız?
  • Ben zaten "reseller" alıyorsam belli ki kalabalık bir etki alanım var. Nedir bu 10 kullanıcı 20 kullanıcı muhabbeti?
Anladığım kadarıyla bu icadı çıkartan cPanel'in kendisi. Yani firmalardan kaynaklanmıyor. "Yani bir PHP hosting paketine bakıyorum sınırsız ek domain diyorken bir resellerde 10 kullanıcı olması çok saçma." Ama yok mu bunun bir çözümü?
  • Diyelim ki 10 kullanıcılı bir Reseller aldık. açtığımız her kullanıcılara farklı farklı etki alanlarını tıpkı hosting paketindeki gibi ekleyebilir miyiz? (Yani amaç çözüm bulmak, her etki alanına ayrı kullanıcı oluşturmaktansa aynı host'da barındırabilir miyiz?)
  • Bir diğeri de yedekleme mevzusu: (Legacy Backup Configuration) kısmının müşteriye kapalı olması. (Root yetkisi mi gerekiyormuş ne). Şimdi baktığımda ben bayilik dışında her türlü rezilliği çekiyorum. Yönetemedim şeyi alıp adına bir de nasıl bayi derim anlamadım. Bilmiyorum ücretsiz veren var mı ama bir de yedek istediğin zaman bir çoğu ücret talep edecek. Bunun bir çözümü var mı? Yani illaki vardır, koca şirket (cPanel) bunu düşünmüş olmalı :/ ????