professionalist adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
[/URL]

Bakınız burada referans coinin eski fiyatına dönmesine karşın kaldıraçlı token fiyatının eski seviyesine dönmemesi gibi detaylı açıklamaya muhtaç bir durum var. Bu örneklerle, açıkça yatırımcıya açıklanmaldıır. Eklediğiniz linklerde üstünkörü bir açıklama var. Bu detaya hiç değinilmemiş. Normal spot markette bir coinin fiyatı önceki seviyesine döndüğünde zararınız ortadan kalkar ama 3x short/long tokenlerde farklı bir mekanizma söz konusu. Spot piyasada diğer tokenlerle birlikte listeleniyorlar. Deneyimsiz, yeni başlayan bir yatırımcının bunu bilmesi, en azından bir örnekle nelerle karşılaşabileceğini önceden bilmesi etik gerekliliktir. Bunu savunmayın.
Aynı platformu kullanıyoruz diye düşünüyorum fakat bahsettiğiniz gibi, ETH'in ilk fiyatına geldiğinde ETHBEAR'ın gelmemesi gibi bir sorunla hiç karşılaşmadım. Binance gibi bir platformda bunun yaşanmasının mümkün olduğunu da düşünmüyorum.

Dediğim gibi firmayı kanıtsız bir şekilde zan altında bırakmışsınız. Bu durumda yapmanız gereken, öncelikle bir mağduriyetiniz varsa firma ile iletişime geçmeniz. Mağduriyetinizin çözülmemesi durumunda burada şikayetçi olmanızdır.