Hocam yerinizde olsam iPhone Xs ,Xr veya Samsung Galaxy Note 10 alırdım. Xiaomi alarak paranızı riske atmayın. Xiaomi yazılım konusunda biraz geride ve servis memnuniyeti bakımından pek iyi olduğunu düşünmüyorum internette okunan çoğu yoruma göre. Ama bunları söyleyen ben de Xiaomi kullanıyorum

. Samsung hem yazılım, hem malzeme bakımından çok kaliteli ve onarım hizmeti gerçekten çok çok iyi. Bundan önceki telefonum j7 prime dı. Telefonu servise götürdüm tamire, ellerinde parça var mı yok mu ilk önce kontrol ettiler sonrasında ben de telefonu teslim ettim. 1.30 saat içerisinde telefonumu tamir ettiler ve sapasağlam şekilde bana teslim ettiler sağolsunlar ve çok ilgililerdi. iPhone kullanmadım hayatım boyunca ama çoğu arkadaşım kullanıyor, memnun olmadıkları tek konu şarj konusuydu. Ama iPhone X modellerinde belki bu şarj sorununu çözmüşlerdir diye düşünüyorum. Sormak istediğiniz birşey olursa sorabilirsiniz hocam özelden de.
Xiaomi kullanıyorum. Bütçeniz varsa apple alın. Xiaomi yazılımda sınıfta kalıyor. Bütçeniz düşükse redmi note 8 pro yüksekse iphone 11 ve üstlerini öneririm
Xiaomi veya İphone alacaksın bu fiyata Xiaomi şikayeti olsa da gözün kapalı al derim geçenlerde Mi9t aldım birine hediye çok memnun.
Önerileriniz için çok teşekkür ederim İphone 11 ' de karar kıldım dün aksam iphone 7 plus ' ı sattım simdi j7 kullanıyorum idareten iphoneden devamm