Az kaldı hocam şenliğe sizide davet edeceğim korkusundan babasıyla karakola gitmişler siteye gidince malesef hangi dairede oturduğunu söylemiyorlar. 3 günce önce falan is ifadeye almışlar zaten. Şuanda adliyeye gitmek için hazırladım sağolsun karakolda ki polis arkadaşlar öfkemi tutmamı haksız duruma düşmemek için oturup konuştular. Beynime kazıdım o çocuğu peşini bırakmam
Hocam sakın sakın haneye tecavüz, tehdit, hakaret gibi suçlar işleme. Tutunacak dalı olmasın. Savcılık dilekçesi konusunda yardımcı olurum istersen sana. Bu iş direkt nitelikli dolandırıcılığa girer. Kimlik sahteciliğinden tut bilişim sistemlerinin araç olarak kullanılması suretiyle dolandırmalar gerçekleştiği için ağırlaştırıcı sebep. Tek mağdur olsa, hukuki anlaşmazlık deyip suçun unsurları oluşmamıştır diyerek savcı kovuşturmaya yer olmadığına ilişkin karar verebilir. Ama burada olumsuz bir sonuçla karşılaşacağınızı sanmıyorum. Mağdur çok, meblağlar yüksek. Liseden mezun olmadan siciline işlensin de görür ondan sonra.