Bin1SuraT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İyice parti ülkesi olduk. Sorunuza gelirsek, önceden partiye yamanıp iş güç edinmek kolaydı. Artık torpilin torpili olması gerekiyor. Örnek olarak iktidarı verirsek, yeri geldiğinde bazı şehirlerde il başkanının forsu devlet bakanından daha fazla olabiliyor. Bu işler sıkıntılı işler. İki lokma ekmek yiyeyim derken gün gelir bambaşka sorunlarla karşılaşırsınız.
Denemem gerek mecburi

Bosphorus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aslında bu bahsettiğin durum sinema tv sektörü gibi bir garantisi ve sürekliliği yok yinede dikiş tutturmak kolay olmayacaktır bilgin olsun , deneyebilirsin elbette.
Olsun geçiçi iş olsa dahi yeterki gireyim o yüzden

selimcenesiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben xxx partiye üyeyim ve daha önceden iş için sürekli toplantılara katılıp sohbet ediyorduk bu hem mahallenin düzeni vs ile ilgili oluyordu genelde.

tabiki yükselme imkanı oluyor fakat iş yükü biraz fazla gençklik kolları başkanı veya yardımcısı olma şansın bile oluyor sonuçta şimdi başkan ve başkan yardımcılarıda o mahalleden çıkıyor seçim dönemlerinde çok koşturmak gerekiyor.

iş konusuna gelincede aranı iyi tutup kendini fikir veya yardım konularında ön plana çıkıp kendini sevdirir belli ettirsen seni muhakkak bir yere sokuyorlar ama kadrolu ama kadrosuz
Anladım olsun deneyceğim sonuçları burada paylaşırım