4 ay içerisinde olanlar oldu. Bu hale getiren bizleriz, bakıyorsun adamın araç piyasa değeri 50k ama pek de niyeti olmasa da dur ben 60a koyayım belki gider giderse daha iyisini alırım diyor ve ilana atıyor. İlana atacak adam aynı kategoriye bakıyor 60a koymuş ben 65 koyayım diyor tabi bu arada ayak üstü al-sat yapan kişiler de her arabadan 5-7 bin TL para kazanmak için 60 alıp 67e koyuyor.
Millet bakıyor 67 koymuş 70 yazıyor ve bu olay böylelikle çıktıkça çıkıyor
letgo uygulamasından bir araç baktım Fiat Egea 2016 model 1.3 dizel hatasız 80 bin de sadece farı kırık ve tampon da ayarsızlık var. 64.000₺ istiyordu gidip aracı gördüm beğendim pazarlığa oturduk ben 62 verdim oda 63 dedi ve akşam haber veririm biri daha gelecek söz verdim dedi tamam dedim. 1 gün sonra aradım abi arabayı sattım ded. Hayırlı olsun kısmet dedim ve aradan 1 hafta geçti baktım yine karşıma çıktı ve bu sefer 73.000₺ koymuştu. Mesaj attım dedim satmamışmıydın nasıl oluyor demeye kalkmadan abi piyasa uçmuş benim rakamım bu. 1 haftada 10.000₺ pirim
Yine başka bir araçla Fiat Egea ile anlaştık 125.000 km de hatasız 2016 model 1.3 dizel baya konuştuk İstanbulda değilmiş fiyat konusunda 61,000₺ anlaştık ayında 10unda konuştuk 20in de gelecek ve devir işlemi yapacağız. Bekliyorum tabi o gün geldi çattı aradım abi kusura bakma o fiyata veremem piyasa uçmuş dedi. Peki ne istiyorsun dedim 75 den aşağı vermem dedi 10 günde 14.000₺ para pirim mi yapmış bu araba
Arkadaş anlamıyorum bu millet de nasıl bir kafa var ya bu gün temiz binilecek bir araba 100k olmuş 4 ay önce 100k bmv, Mercedes, Audi binerdik şimdi fiat bilemiyoruz. Fiat Egea 130.000 olmuş şaka gibi