Öncelikle laptop için performans açısından şu özellikleri yapabilirsiniz. Minimum GTX 1050 DDR5 Ekran Kartı 8 GB Alıp + olarak SSD HDD Almanızı öneririm. Laptop iç kısmında bulunan Wifi Kartı yani PCI girişini sökerek oraya PCI girişi ekran kartı dönüştürücüsünü takın. ara kablo çekerek Power en az 600 W olacak şekilde Laptop un sağ veya sol tarafına yerleştirin harici aldığınız ekran kartını( GTX 1050 DDR:5 8 GB ) da aynı şekilde yerleştiriniz. istediğiniz düzeyde oyun ve montaj performansınızı rahatlıkla göreceksiniz.
Not: Ekran kartı 700 ₺ civarı yada 800 ₺ civarı olacaktı temiz letgo dan veya sahibinden bulursanız işinizi görecektir. Bütçeniz varsa Sıfı alın

PCI dönüşürücü ise N11 de var 300 ₺ Power Subley yani Kasanın içinde olan güç kaynağı 600 W olanı fiyatı kaç tl tam olarak bilgim yok ama max 1.000 ₺ ile 1.500 ₺ arası toplamış olursunuz cihazınızı. İyi günler dilerim.
Hocam anakarta gömülü ekran kartı olan laptoptadediğiniz şekilde pci dönüştürücü ile ekran kartı yükseltmemiz mümkünmü? Monster abra A7 v7.1kullanıyorum. 4gb 1050gtx ekran kartım var yükseltmek istiyorum ama anakarta gömülü olduğu için yükseltemiyorum.