her kuşağın kendine göre bir furyası vardır, hatırlarsanız bir dönem emo fursayı vardı, ondan önce break dans daha önceleri bizim nesil mahallede misket, saklambaç vs

kuşaklar değiştikçe sana garip gelmesi normal kuşak farklılığı dönemin içinde bulunduğu trend ney ise ona yönlenir ergenlik tabi orjinalından farklı olması normal bu deformansyona uğrayabiliyor bunada coğrafyanın etkisi diyebiliriz.
Ben şahsi olarak normal görüyorum sonuç olarak X Y Z kuşak formatı sonlandı şu an ALFA kuşağı esintileri başladı.
Kıyafetleri, hareketleri, yaptıklarına değil eleştirim. Artık saygı ortadan kalkıyor. AVM de her gittiğimde mutlaka bir kız kavgası görüyorum. Sebep ne benim manitama baktın. Eskiden erkekler kavga çıkarırdı artık kızlar daha baskın çıkıyor. Bu kuşak özentisinin ötesinde bir durum. Zaptedilemiyor artık gençler. Dedim ya 9 yaşında ki yeğenime laf geçiremiyoruz. Öyle triplere giriyor ki. Eskiden adamsan kalkta anaya baya öf de. Dayağı yer otururdun. Diyemezdin zaten de. Artık çocuklar analarını babalarını dövüyor.