Bugün muhitimizde bulunan bir avm ye gittik. Ortalık ana baba günüydü. İğne atsan düşmez derler ya. Mağazalar tıklım tıklım doluydu. Arkadaş ile FLO'dan ayakkabısını garantiye verip üst kata yemek yemeye çıktık.

Neredeyse tüm TikTok tipleri oraya doluşmuş millet biribirini kesiyordu. Kılık-kıyafet aynen TikTok fenomenlerinin kıyafetleri. Göbeği açık kıyafetler (kendi zevki için değil özenti için giyenler bunlar), değişik saçlar, tuhaf tuhaf hareketler vs. Asıl sorun burada değil. Sorun sudan sebepler yüzünden iki genç grubun birbirine girmesi. Sen benim kıza mı baktın, onun yenisi mi bu, şu benim eski mi vs tartışmaları. Güvenlik kaç kez gelip dağıttı biraz dağılıyorlar sonra geri bir araya gelip birbirlerini taciz ediyorlar. Özellikle bir kız vardı bir oraya gidiyor bir buraya gidiyor ki birileri takılsın peşine kavga çıksın. Bir erkek grubu yemek katını 3 kez turladı. Artık yeme içme yerinden ziyade açık genelev formatına dönüşmüş durumda. Emin olun eşiniz dostunuzla artık gidemez oldunuz. Ergen ergen tiplerin Çukur ve TikTok izleyerek girdiği tripler yüzünden tiksinir hale geldim. Bunlar daha 14-15 yaşında olan gençler. Yaşı büyük olanlar bunlardan daha efendi.

Kimsenin kıyafetine karışma gibi bir derdim yok ne giyerse giyinsin. Ama giyimden tutun da sergilediği hareketlere kadar hepsi özenti şeyler. Ve bu da beni korkutuyor. Evlenmek istesen ve 1 sene sonra çocuğun olsa 15 sene sonra çocuğunun nasıl bir dünyada yaşayacağını tahmin bile etmek istemiyorsun.

O yüzden artık şu Allah'ın belası çin virüsü (corona dan beter) TikTok ile saçma sapan Çukur, Ramo, Sıfır Bir, EDHO, Hercai vs vs dizilerin yayından kaldırılması gerekiyor. Aksi halde bugün ki gençlik bu noktadaysa 5 sene sonra nereye geleceğini düşünmek istemiyorum.

Alın size basit de bir örnek.

https://twitter.com/oguzyigitt/statu...m-kalmadi.html