babfo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1. Çok fazla geçirmeyin google'i bir kullanıcı olarak düşünebilirsiniz kullanıcı konu içerisinde devamlı aynı kelimenin geçirilmesinden rahatsız olur ve sayfayı terk eder bu nedenle google de sizi sıralamada düşürür, anahtar kelimenizi bir kaç tekrarla belirtmeniz yeterli olacaktır başlığınızda , alt başlığınızda, konu başı ve ortasında sırıtmayacak şekilde geçirmeniz yeterli olur.

2. Yazmazsanız artık google için bir şey kaybetmezsiniz google dikkate almayacağını belirtti ama kazanmazsınız da fakat diğer tarayıcılar buna hala dikkat ediyor diğer tarayıcılarda bir yükselme bekliyorsanız orada bir kaybınız olabilir
Haklısınız. En iyisi yazmak yani hiç yazmamaktan iyidir mantığı

enesaydeniz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yoast anahtar kelimeyi sadece kontrol etmek için var diye biliyorum (yeterli kullanıldı mı gibisinden) o eklentinin nasıl bir faydası oluyor ki
benim 2018'de açtığım siteme ilk kurduğum eklentilerden birisiydi. belki olmadan da gelirdi ama şu an sağlam bir hit alıyor ve sıralamalarda istediğim yerde. Ben şahsen katkısının olduğunu düşünüyorum.

TheOrder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bildiğim kadarıyla anahtar kelimeyi Google kendisi belirliyor. Ama Youst seo gibi eklentiler Google'ın anahtar kelimeyi belirlemesinde yardımcı oluyor. Yani siz hiç anahtar kelimeyi eklentiye girmeseniz de Google sizin için anahtar kelime oluşturuyor ama yine de Google'a bak benim bu kelime anahtar kelimem demek daha fazla fayda gösterir.
Aynen birçok forumda sizin yazdıklarınızı görmüştüm. Hiç yazmamaktan iyidir heralde

PastaMalzeme adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
B12 yi 30 dan sonra saymayı bıraktım yazıda 🤣
onlar coşmuş hocam. biz yapsak google banlar ama adamları en tepeye çıkarıyorlar )