uzmanweb1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ARKADAŞLAR ŞAHSIN EVİNİ BULDUM VE GİTTİM SİTEDE OTURUYOR EDİNDİĞİM BİLGİYE GÖRE ŞAHIS 2 GÜN ÖNCE POLİSLER Tarafından alınıp ifadeye götürülüp bırakıyorlar şahıs lise öğrencisi forumdaki hesap ablasının adına kayıtlı vel asıl görüşmek için gittim site güvenlik görevlisinden bilgileri öğrendim babası ablası kendisi ile görüşmek istedim yardımcı olunmadı bizide sıkıntıya sokarsınız va diye çalışan arkadaşlar yardımcı olamadı hemen polis karakoluna gittim durumları anlattım savcılığa gitmemi vs sağolsun baya ilgilendiler karakoldan çıktım tekrar şahısın oturduğu siteye gittim şahıs babası ile siteden çıkış yapıp karakola gittiklerini öğrendim. Daha sonra telefon numaramı bıraktım ve sonunda biri aradı şahısın kendisiydi kendisinin yapmadığını, hesabına girmediğini bunun ipden tespit edileceğini, vs kendi hesaplarına ait hiç bir ödeme olmadığını vs söyledi yani durum tam teşkilat önceden herşey planlanmış çünkü bizden öncede birileri şikayetçi olmuş ifadeye gidip gelmiş konu ile mağdur olan arkadaşlar ben yarın sabah erkenden adliyede olacağım sizlerde oturduğunuz şehrinde bulunan adliye binasına gidiniz bütün yazışmalar vs Ödeme yaptığınız hesaplar forum kullanıcı adı konuşmalar, vs hepsinin çıktısını alıp şikayet dilekçenize ekleyiniz. Herkes şikayet dilekçesine forums başkalarınıda mağdur ettiğini belirterek yazsın ve savcıya söylesin. İşlemler daha hızlanır.
Şahıs kurumsal üyelik satın alıp planlı bir şekilde güven ortamı oluşturmuş. Son 3-4 aylık ticaret hareketleri de bunu doğruluyor. 2010 yılından beri ticari hareketi olmayan hesap son 3-4 ayda yoğun ticari girişimlerinde bulunmuş. Coşkun beyin belirttiğine göre de yine profildeki belirtilen isimden kurumsal üyelik ve diğer özelliklerin alımı sağlanmış. Son ticari girişimlerinde de farklı bir ipden hesaba bağlanıp, başka hesaplara ödeme almak da çok zor bir iş değil. Ben yapmadım diyerek sıyrılabiliyorsa bu durum çoğu kötü niyetli insana fırsat oluşturur.

Forumda güvenli bir ticaret ortamının oluşturulması adına komisyon usulü forum yönetiminin aracılığı ile alışveriş ortamı oluşturulabilirse, bu tarz olayların büyük oranda önüne geçilebilir.