Casper keşke almasaydım diyorum fakat iş işten geçti + olarka EV shop'tan iyi bir kazık yiyerek aldım 7000-7500 tl gibi bir fiyata oradaki çalışanların o dediğin oyunları çok rahat kasmadan oynarsın demesi tavsiyesi üzerine aldım ve keşke almasaydım diyorum iyi bir araştırma sonucu ve gelen tepkiler sayesinde Casper almanın aptallık olduğunu öğrendim ve şuanda %100 zararda gibi bir şeyim.

Lynit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
CSGO işlemci ağırlıklı bir oyun seninde bilgisayarının işlemci veekran kartı çok düşük ayarları minimum'a çekerek maksimum fps'i görebilirsin.
Teşekkürler deneyeceğim.

BarisSa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
MX ekran kartları oyunlar için uygun değil. Almış olduğunuz bilgisayar genelde iş için kullanılır.
Ek olarak belirtmem gerekirse (ilerleyen dönemlerde ne demek istediğimi anlarsın): Casper pişmanlıktır.
Casper keşke almasaydım diyorum fakat iş işten geçti + olarka EV shop'tan iyi bir kazık yiyerek aldım 7000-7500 tl gibi bir fiyata oradaki çalışanların o dediğin oyunları çok rahat kasmadan oynarsın demesi tavsiyesi üzerine aldım ve keşke almasaydım diyorum iyi bir araştırma sonucu ve gelen tepkiler sayesinde Casper almanın aptallık olduğunu öğrendim ve şuanda %100 zararda gibi bir şeyim.