saglamkazanc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ps4 pro derim. Store'da Oyun çeşitliliği psnin daha çok. The Last of us god of war gibi sadece sony için üretilmiş oyunları oynamak zevk verici.
Haklısın ps4 kendi konsoluna özel bir çok oyun çıkarttı. Ama xbox one x güzel yanı ise game pass sayesinde bir çok oyunu oynayabiliyoruz. + olarak ea access yıllık 65tl iken ps4 pro da 169TL Online oynamak için iki konsol da aynı ücreti alıyor.

Revilationer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bana göre xbox çünkü game pass abonelik sistemiyle birçok oyuna erişebiliyorsun. abonelik boyunca sahip oluyorsun oyunlara
psde ise belki 3 5 kez oynayıp bırakacağın oyun için yüzlerce lira para veriyorsun
Kesinlikle katılıyorum, bu yönden xbox mantıklı.

Disaster16 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şuan için cihaz olarak xbox one x ps4 pro’dan daha iyi. Ama bana göre oyun anlamında ve Türkiye de tutulma anlamında artı oyuncu kitlesi ps de daha önde. Ps5 de Aralık ayı gibi çıkacakmış sanırım.
Evet bazı haberlere göre ps5 yıl sonu çıkacakmış, ps5 çıktığı zaman fiyatı yüksek olacağı kesin. Şuan da kafama xbox one x yatıyor çünkü fiyat konusun da bazı avantajları konusun da önde diyebilirim. ps4 ise kendine özgün bir çok oyunu var ama baya pahalı.