Hocam paket satış scriptlerinde açıklamaları uzun uzun yazamıyorsun.
Bunun için ben telafili ve telafisiz iki farklı seçenek sunuyorum. Birinde telafi yapılır, birinde telafi yapılmaz yazmışım.
Burada ilanların altında belirtiyorum, bana sorulursa belirtiyorum, satış sözleşmemizde herkesin açar açmaz okuyabileceği şekilde yazıyorum.
Sırtıma tabela asıp gezememki

Birazda müşterilerin almadan önce detaylı okumaları gerekir veya doğrudan sormaları gerekir.
Vala ben hiç satmayı bıraktım uzun sürede müşteri kaybı yaşarsın 😊 ben çok satıyodum günlük 300/400 tlye satışım vardı sitede koskoca yazı yazdım hepsi düşer. Max 5 günde. Sitenin yeni sipariş alanına ekledim hepsi düşer max 5 günde. Müşteri yazdı alacam dedi hepsi düşer dedim 😂 dedim dedim ama alıp sonra düşünce yine yazdı sonra bıraktım satmayı.
Düşebilir deniyor bence direkt Instagram engelliyor bot takipçileri denmeli. İhtimal dahilinde takipçi satın alan arkadaşlara şunu belirteyim kesinlikle bu bot takipçiler Instagram tarafından engelleniyor. Azının düşme ihtimali var diye bir şey söz konusu değil eninde sonunda hepsi silinir. Bakın düşme değil silinir! Bu sebeple çekilişle takipçi olayını öneririm. Ben dürüst bir arkadaştan alışveriş yaptım sağ olsun bu konuda yardımcı oldu. Sizin alışveriş yaptığınız arkadaş da muhtemelen bilgilendirme yapmıştır. Kısacası ihtimal yok, bot almayın.
Hocam tam olarak bot 48 saat içinde düşüyor yani 2 gün tam dayanmıyor 😊