Merhaba, sizin adınıza üzüldüm. İki üniversite okudum ancak okuduğum bölümler ile alakalı olmayan bir meslekteyim. Benim tavsiyem kendinizi geliştirebileceğiniz bir işe yönelmeniz ve sadık olmanız. İnanın meyvesini alacaksınız. Kendimden örnek vereyim size. İş bulamadığım için çağrı merkezinde işe başladım. Türkiye'nin en bilinen çağrı merkezinde asgari ücretle çalışırken 1 sene sonra beni backoffice yaptılar. Yaklaşık 1,5 sene backoffice olarak çalıştıktan sonra çağrı merkezinin hizmet verdiği ve benim projesinde bulunduğum marka beni merkezine kadrolu olarak aldı ve orada üye ilişkileri sorumlusu olarak göreve başladım. Yemek kartı firması... ilk akla gelen

Orada da 1,5 sene görev aldıktan sonra kariyer cvmi iş arıyor modunda sürekli güncel tuttum. 2 sene önce yine gerçekten çok büyük bir firmadan teklif aldım ve oraya geçtim. Maaş söylemek ayıp ama gerçekten çok iyi bir maaş ile şuanda bir firmada görev alıyorum.
Olay okumak, okumamak kısmında değil. Bir alana sadık kalmak ve alanda tecrübeler edinerek kendimizi geliştirmekte. Umarım önerimi dikkate alırsınız. Çağrı merkezi operatörü hayatına sahip biri iken şuanda o gün aldığım maaşın iki katını alan çok daha iyi konumda olan biriyim şükür. Allah sizlere de nasip eder inşallah. Gerçekten böyle durumda ki arkadaşları görünce üzülüyorum... o çıkmazı bilirim.
teşekkür ederim hocam güzel yorumlarınız için. zaten kendimi bi çok konuda geliştiriyorum. boş boş durmuyorum evde

ama şu an para getirebilecek ya da elimden gelenin en iyisini yapabileceğim işler bunlar. o yüzden ayrıntı vererek yazdım zaten. sırf para gelsin diye bilmediğim ya da az bildiğim işleri almak yerine en iyisini yapacağımı düşündüğüm şeyleri yapmak istedim. bakalım hakkımızda hayırlısı

tekrar teşekkür ederim