noliya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba Arkadaşlar, ben Sosyal Medya Hizmetleri satışı yapan biriyim. 1 Yıldır reklam veriyordum sorunsuz fakat son 5 aydır sorunlar çıktı, sistemleri atlatmadan veya şüpheli ödemeden askıya alıyorlardı fakat yeni hesap açıyorduk tekrar devam ediyordum ama son 3 haftadir bir ban attilar şüpheli ödemeye düşüyorum , ödeme yapmamama rağmen yinede askıya alınıyor, köstek olacak arkadaşlar yazmasın lütfen sadece bilgi verebilecek kişiler yazsın.

Çabalarım ;

- Yeni Pc , Yeni Modem , Yeni Kart , Yeni Ad Soyad'a bağlı mail ve kart , farklı domain vs.

Hiçbiri fayda etmedi lütfen yardımcı olun geçim kaynağım burası.
Hocam genelde bu sorunu aynı kredi kartın daha önce başka adwords hesaplarında kullanıldığında verdiğini biliyorum ve çokça tecrübe ettim. Muhtemelen sizde aynı hesap içinde birden fazla hesap açıp aynı kart üzerinden ödeme yapmayı denediniz. Sizden form göndermeniz istenecek formu doldurun normal şartlarda 48 saat içinde askıyı kaldırıyorlar. Yada telefon açın hesabı incelemeye aldırın. Şayet ödeme yaptıysanız ve içerde paranızda kaldıysa onuda geri veriyor zaten endişe etmeyin.