mersinstyle adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiç gerek yok demek iddaalı bir cümle, Hiç backlink almamış düşük veya orta düzeyde aranma hacmine sahip bir kelimede lider bir site gösterebilirimisiniz ?

Hiç gerek yok demeyelimde, Fazlasına gerek yok diyelim
Backlink nedir? Backlink ne işe yarar? Gibi soruları yanıtlayın bende size backlink almamış site göstereyim. 2013'ten beri seo yapıyorum. Google artık backlinke zerre bakmıyor. Sadece marka adının yer aldığı hiçbir şekilde link çıkışın olmadığı içeriklere backlink derseniz o zaman bunu kabul ederim.
Türkiye'nin en iyi seo uzmanları ile görüşme fırsatım oldu. Her biriyle aynı şeyi konuşuyoruz KALİTELİ İÇERİK. Backlink Seo ekonomisinde önemli biryere sahip olduğu için dikkat çekmiyor. Bakın Avrupa'da Google backlink alan sitelere çok keskin cezalar uygulayabiliyor. Türkiye'de bu konu henüz anlaşılamadığı için backlink popülasyonu devam ediyor. Benim size tavsiyem site hızı, kaliteli içerik, doğru kelimeler ve site mimarisinden daha çok bahsetmeye başlayın. Google amca ısrarla kullanıcı deneyimine odaklanın diyor. Örneğin; benim bir blogum var ve hiç backlink almam. android uygulama nasıl yapılır aramasında 4.sıradayım ve yıllardır oradayım. Birtek r10'da imzamda link vardır. Backlinklerimi sorgulayabilirsiniz.