Seo, pagespeed ve daha bir çok neden sunabilirim size. Şahsen ben kodlama yaparken seo ve benzeri kurallara göre kodluyorum. Benden sonra müşterim birde onlarla uğraşmasın diye. Ayrıca localde internetsiz ortamda tam çalışmayan tasarım her zaman ilerde sorun yatarır. Dışardan dahil ettiğiniz dosyanın sunucusundaki problemlerden sizde etkilenirsiniz.
Hocam size tavsiyem içeri almanız olacak. 3-5 mb dosyalar fazla olur ama işiniz sağlam olur.
Hocam dışardan dahil edilen dosyanın zararlarını anlatmayım ben şimdi. En büyük etken seo ve pagespeed e olur.
Evet hocam haklısınız zamanında bende bu tarz hatalar yapıyordum fakat ben bu hatalarımı düzeltene kadar müşteri almadım. Normalde de edit işi almam. Lakin bu sefer müşterim mağdur olmasın diye yapıyorum

Müşteri memnuniyeti her zaman önceliklidir benim için
Bootstrap Framework'ü production üzerinde çalıştırırken CDN kullanmak son derecece mantıklıdır. Bence bu konuda bilginizi tazelemelisiniz.Sayfa hızı bakımından CDN kullanmanın ve aynı adresten çağırılan içeriğin Browser Cache üzerinden çağırıldığını unutmayın