Telefonlarınıza bakmıyor, sizi oyalıyor ise gidip kusura bakma benim de ihtiyaçlarım var onları alıp ikinci el eşyacıya satacağım. Belli ki sizin durumunuz yok bu beni de sizi de yıpratmasın diyerek güzel bir dille bu sorunu ortadan kaldırın
Oldu ki ters yaparsa polis çağırın ve durumu anlatın bir şey yapacağı yok da rezil olsun kolu komşuya.
anlamıyorum ki dışarda asla bu fiyata alamayacağı eşyaları verdim dışarıya gitse o eşyaları alamaz.
Hocam hak ettiği gibi davranın. Bazen terbiyeyi bi kenara bırakmak gerekiyor. "Ödemiyorsan haftaya başka bi tanıdığın ihtiyacı varmış ona satacağım" deyin ödemezse de gerçekten alın satın veya kullanın ya da ihtiyacı olan birine verin. Telefon açmamak nedir?
son hafta bundan sonra bir şeyler yapacağım zaten hadi hayırlısı.
Hocam her zaman adalete başvurmak gerek ama bende böyle olaylar yaşadım şiddete başvurmak hoş değil biliyorum ama insanına göre muamele yapacaksınız bence.
evet farkındayım yapacağım bende bakalım inşallah cezasını öder parasında değilim işin
2 günün var allah kime verdiyse de eğer laftan anlayan bi adamsa saten 2 gün dolmadan verir.Vermezse hiç uğraşma sanada ders olmus olur
kaç oldu bi akıllanamadım şöyle insanlara güvenmeme konusunda.
Adamla git konuş, süre ver ve bu süre bitimi için senet al. 1 aylık bir süre olsun bu senet. Elinde senet olunca zaten gerisi kolay, ne istersen onu yaparsın da ya adamın gerçekten parası yoksa?
hocam valla öyle olursa çok iyi olur bi sorayım olmadı senet verir inşallah. bu arada parası var biliyorum durumu çok kötü değil olsaydı zaten istemezdim bile