Elimden geldiğince konu altındaki herkese geri dönüş yaptım sanıyorum.

Güncellemeyi uzun süredir beklediğinizi biliyorum. Şimdiye kadar 15 küsür güncelleme yayınlandım 4-5 aylık süreçte ancak bu en büyüğü olacak.

Ve şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim, Hype Sözlük bu güncelleme ile rakipsiz bir hale gelecek. Güncelleme yakında yayınlanacak. Bu güncelleme ile Hype Sözlük çok ciddi radikal değişimlere uğrayacaktır. Hype Sözlük adındaki Sözlük kavramı kalkacak ve Hype Community olarak anılmaya başlayacaktır.

Herkese iyi günler dilerim.

Ekleme: Bu güncelleme ile tablo yapısında da radikal değişimler olacaktır. Bu değişimler Hype Sözlük 4.X -> 5.X sürümü için tanımlanacaktır. Mevcut durumda Hype Sözlük 1.X, 2.X, 3.X( yaklaşık 2 ay önceki sürüm 3.X sürümüydü ) kullanan tüm müşterilerim tez elden şu an panelden alabilecekleri 4.X sürüme geçmelerini tavsiye ediyorum.

Aksi halde 1.X, 2.X, 3.X -> 5.X mümkün olmayacaktır ve manuel işlem gerekecektir, veri kaybı söz konusu olabilecektir.

Hali hazırda hype sözlük'ü aktif olarak kullanan herkesin zaten mevcutta 4.X sürümüne uzun zaman önce geçtiklerini sanıyorum. Ancak eğer ki 4.X sürümlerinden önceki bir sürümde korumak istediğiniz puanlamalar ve diğer hype sözlük özel bilgileri varsa lütfen 4.X sürümüne şimdiden geçiş yapınız.