Hocam o bütçeyle bir ay yaşayabilmek adına ukrayna dan lviv'i çek cumhuriyetinden olomouc'u ve genel hatlarıyla balkanları tavsiye ederim. Biraz avrupa mimarisi olsun avrupada olduğumu anlayım derseniz Olomouc o bütçe ile 1 ay hatta zorlanırsa 2 ay yaşamak için çok ideal. Özellikle çek cumhuriyetine ucuz uçak bileti bulma veya civar ülkelerden geçiş yapabilme avantajından ötürü çok caziptir. Çek cumhuriyeti üzerinden batı avrupa ve doğu avrupayı çok kolay ve son derece rahat tren yolculuklarıyla gezebilirsin.

Olomoucda uzunca bir süre bulunmuş biri olarak kesinlikle tavsiye ederim. Lviv yine aynı şekilde polonya mimarisine sahip çok güzel ve nüfüsu olomouc'un 7 katı bir şehir ancak lviv halkı aşırı derece dindar ve milliyetçidir klasik türk tipi bir insan isen gitmeni önermiyorum. Ne kadar milliyetçi olabilirler ki dersen kapısında askeri kıyafetli ak-47 tutan bir amcanın bulunduğu yerin altında puba sahip bir şehirdir. Pub'a giriş yapabilmek için Slava Ukrain demek ve ülkenin yerel yapım vodkasını içmek zorundasın )

Genel olarak yurtdışında yaşamadan önce bu tarz büyük çaplı bir seyahat yapma fikrinide ayrıca takdir ederim. Yanıma gelmek için aylarca uğraşıp geri dönmek için gün sayan arkadaşlarımı çok bilirim

Başarılar.