Foxi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar,
Makaleleri özenle yazıyorum ya da yazdırıyorum. Yeni site olduğum için makalelerin çalınmaması için yazdıktan sonra Google Gibi getir diyerek indexletiyorum.
Bu durumun bize zararı varmıdır?

Ayrıca 1,5 aylık siteyiz ve belli bir kitleye hitap ediyoruz. Mümkün olduğunca özgün makaleler yazıyorum, özgün bir yazılımım var. İç seosunu mümkün olduğunca yapılandırdım.. Fakat google'da istediğim konumda değilim.
Bu süreç nasıl işliyor tecrübelerinizi paylaşırmısınız?

Ayrıca birkaç seo cu arkadaşımızın organik hit kullanmadan bir yerlere gelmeniz zor gibi bazı demeçleri oldu.. Bunlar samimiyete istinaden söylenmiş sözler.
Gerçeklik payı ne kadardır bilemiyorum.. Yeni websiteler için zarar ve faydasını bilmiyorum. Kullanan arkadaşlarında tecrübeleri hepimize ışık tutabilir.
Teşekkürler.
Şunu söyleyebilirim, yeni siteler artık eskisi gibi hemen yükselişe geçmiyor, yeni sitelerin artık hitlenmesi ve sıralamaya girmesi zorlaştı. Yıllardır site işleri ile uğraşıyorum, hiç google gibi getir kullanmayan ben bile yeni sitelerde kullanır oldum artık. Yapabilecek pek bir şey yok, bolca özgün içerik, sosyal medya paylaşımları ve ara ara tanıtım yazıları almak gerek. Yani zamana bırakacaksınız.