Arkadaşlar selam,
arama motorlarında sitemin ilk sayfada olmasından dolayı sitem üzerinden aktif hesap elde ediyorum. Şuan aktif kullanılan 300 adet hesabı satıyorum. Hesapları İwp olarak vereceğim ve başka kişiye satılmayacak veya kullanılmayacaktır. Hesaplar tamamen size ait olacak.
300 Hesap için ödeyeceğiniz ücret 150 TL'dir.
Sitemizde 2. giriş butonu aylık 500 TL'dir. Sitenize sürekli hit yönlendirilir ve aktif kullanıcı elde edersiniz.
Sitemize banner reklamı ücreti aylık 250 TL'dir.( Takipçi satan kişiler için harika bir fırsattır.)
Sitemizde tanıtım yazısı ücreti 100 TL'dir.(Takipçi hile sitelerinin yada takipçi satışı yapan sitelerin yükselişine büyük katkı sağlayacaktır.)
Sitemizden footer link ücreti Aylık 150 TL'dir.3 Aylık 300 TL'dir. (Takipçi hile sitelerinin yada takipçi satışı yapan sitelerin yükselişine büyük katkı sağlayacaktır.)
İlgilenen arkadaşlar pm ile iletişime geçebilir.
Anladığım kadarı ile siteniz googlede ilk sıralarda geliyor ve 50 100 takipçi için şahıslar sitenizi kullanıyor ve siz giriş yapan kişilerin hesap bilgilerini elde ediyoesunuz ve burada satışa sunuyorsunuz? Ne kadar etik hocam sizce doğrumu, helalmi?