Bartnweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,
Şahıs şirketi kurdum ve kesinlikle paraşüt vs önermiyorum. Birincisi muhasebe programına neden ihtiyaç duyuyorsun ? Stoklu satış mı yapacaksın ? Cevabın hayırsa ki hayır Logo İş başı programını kullan 20 TL aylık ve 100 Kontör hediye. 100den fazla e arşiv ya da 50 adet e fatura (gelen-giden dahil) kesersen sadece 20 TL. Oldu ki kontör yetmedi 500 Kontör sadece 85 TL. Ben yaklaşık 15 gün sonunda Logo işbaşına karar verdim ve gayette memnunum.Faturalarımı da çıktı alıyorum veriyorum muhasebecime vaktim olmaz ise kullanıcı tanımladım kendisini girip o alıyor.

Boş yere paraşüt vs gibi destek kısmı 0 olan sadece işleri para olan ve tek biz kazanlım isteyen firmalardan uzak durun.
Ben paraşüte kayıt oldum ertesi gün çıktım. Kimseye ulaşamıyorum destekleri cevap vermiyor ve şaka gibi 20 gün sonra beni aradılar paraşütten ne zaman geçip işlem yapacağız diye ? Dedim ben işlemleri tamamladım ama ertesi gün çıktım sisteminizden dedim.Neden dediler?Bu geri döndüğünüz beni ara mesajını 20 gün önce bıraktım dedim.. Kusura bakmayın dediler.

Logo işbaşını araştır aylık 20 TL hem satış yap hem de gelen giden fatura kontrolünü yap
14 gün ücretsiz denemesi var sitelerinde gir dene

@KorkmazMedia;
Merhabalar, 20 ₺ olan kısmı göremedim, sitelerinde 174.30 ₺ + KDV yazıyor yanlış yere bakmışta olabilirim. Edit: yıllık olana bakmışım
Buradaki arkadaşlar nasıl fatura keseceğimi söyleyebilecek mi? Yani E-imza gibi şeylere gerek olup olmadığını vs.
Yardımcı olursanız sevinirim