Acik konusmak gerekirse bu konuda bir kac birsey yazmak istiyorum; google maps yorum ve yildiz islemi bir cok kisi icin önemli oldugu kadaar elbette benim icinde önemli..
Hem kisisel ihtiyac olarak hemde baska isletmeler icinde servislerden fayfalaniyoruz.. Ücretlerin forum kurallarina göre olmasi elbette hos olur, lakin degisken fiyatlara emin olun kimse engel olamaz. Fiyati ne olursa düsüncesinden ziyade bu isi herkesin yapmamasi ve yapanlarinda belli kurallari ihlal etmeden yapmasindan yanayim. forum yetkilileri sadece fiyyatlara degil, ihlalde edenleri ve bu isle alakali bot gibi islemler kullananlari yasaklamali bazi islemlerde organiklige emege deger verilmeli.. Simdi fiyat 1-2-3 neyse artik olmasi satici ister. Alici her zaman maliiyeti aza cekmek ister. Ama genel sonuca baktigimizda ucuz veya pahali sonuca bakildiginda %80 kisi magdur. kalan 20 luk kismindaki satici insiyatifliyse iade geciyor. Saticilari bir konuda da elestirmek istiyorum. Eyer bir is yapiyorsaniz yaptiginiz isin arkasinda durun, magduriyetlerin sorunlarin önüne gecilecek formüller bulun.!! GARANTI VERMIYORUZ diyerek insanlari mecbur birakmayin. isinizi kral gibi yaparim diyerek olumsuz bir durumda GARANTI VERMIYORUZ demeyin. garanti verin hakkinizi da alin. garanti veremiyorsaniz bence yapmayin.. bu panel sektöründeki bir cok kisinin bot sistemlerini sistemee ekleyim. ucuza satip 3 gün sonra botlar gidince.. biz oraya yazdik düsme tehlikesi var demesi gibi birsey olur.. isin özü, yaptiginiz isin hakkini versin , verdigi hakkindan karsiliigini istesin.. ben is kalitesinin daha ön planda tutulmasindan yanayim. tesekkür ederim böyle bir konuyu acip insanlarin fikirlerine ve elestirilerine yer verdigin icn degerli kardesim.

Padre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçen bir arkadaşın daha konusuna yazdım, birazda müşteri gözünden bakmak lazım bu alt taban olaylarına. İşi yaptıracağın kişinin kalitesine müşteriler karar versin, sonrasında ona göre kaliteli hizmet alsın. Sen alt taban fiyatı getirdiğin zaman senle aynı kalitesiz hizmeti veren adamda 2 TL hizmet vermiş olacak. Ne değişti? Taban fiyat geldi diye 50 kuruşa yorum hizmeti veren adam, o işi yapmayı bırakacak mı?

Takipçi hizmeti, çekiliş hesapları, adsense onayı, harita ekleme hizmeti, makale hizmeti, tasarım hizmeti, vb. say say bitmiyor. Sürekli hizmet verenler için alt taban, sürekli hizmet verenler kazansın mantığı ama müşterileri kimse düşünmüyor. Bu alt taban olayı bana saçma geliyor, hizmet veren adam kalitesizse, işini layığı ile yapmıyorsa ve ben alt taban fiyattan yine gidip o adamdan hizmet alıp, yine hüsrana uğramış olacaksam, ne anlamı kaldı taban fiyatın?

Beni yanlış anlamayın hocam bende sizden hizmet almayı düşünüyorum, işim için yapacağım hiç bir ödemeden gocunmam, fiyat farkı ile de kıyaslamam. Kalite ararım. Fakat, bu hizmet için bir çok kişiye bu alt taban fazla gelecektir.

Yüregine saglik , ifade etmek istedigim önemli konulardan biri de buydu.. siz üstüne üstelik tam isabetli yorumu yapmissiniz. Ayni düsüncedeyim, takipci sistemlerinde de alt taban yaptilar, sonrasinda ne oldu? botcular 1 tl sattigi ürünü 10 tl satmaya basladi.. ama kalite 0,. ayni saatte ve 3 gün sonra gümleyen hesap veya silinen yorum istemiyruz. alt taban 4 tl olsun 10 tl olsun fark etmez. arkadas gibi bende kac tane isletme hizmeti verdim bir cok arkadasa, hepsi de en iyi benim diyor. hepsini hemen hemen denedim. iclerinde suana kada isinin hakkkini veren 2 kisi cikti. arkadasin dedigi gibi lütfen is kalitesine önem verecek metotlara kafa yormanizi isterim. sizler zaten bu metotlasr üzerinden gittiginizde emin olun.. nasil ki sizi ben bir tavsiye üzerine buldum. yine bulurlar.. o yüzden kafanizi paraya degil sistemin gelisimi ve problemlerin cözümüne odaklanin.. siz yine alt taban mi veriyorsunuz üst taban mi veriyorsunuz sizin insiyatifinize kalmis.. tesekkür ederim