Asynchronous adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hayattan keyif almayan milyonlarca insan var dünyada.melankolik bir yapınız var anladığım kadarıyla, yapmaktan keyif aldığınız hiçbir şey yok mu hayatta?
Hiçbir sey yok hocam.

zeromedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
31 yaşındayım. Evliyim ve 2 kız çocuğu babasıyım. Büyük kızım 29 aylık, küçük kızım henüz 3 aylık. Daha birkaç gün önce 2 yıl boyunca emek verdiğim iş yerimden haksız bir nedenle çıkartıldım. Şuan işsizim ama işsiz kalmak bana baba olduğumu hatırlattı. İyi ki işsiz kalmışım diyorum. Çocuklarıma ve aileme artık çok daha fazla vakit ayırabiliyorum. Onlarla abartmıyorum inanın 7/24 ilgileniyorum. İş dahi bakmıyorum. Bu dünyaya ne için geldik? Yemek içmek için değil herhalde. Annemiz var, babamız var, eşimiz var - çocuklarımız var (evli olanlar için) kısacası ailemiz var. Rabb'im hepimize bir adım kadar yakın, bir nefes kadar uzakta. Sevdiklerinizle meşgul olun. Onlara vakit ayırın. İnanın iPhone 5S cep telefonum vardı ve işten çıkartıldığımı duyunca bir anlık sinirle fırlattım kırdım inanın hiç üzülmedim. Şuan tuşlu eski bir telefon kullanıyorum. Telefonum iyi ki kırılmış diyorum. Çünkü önceden telefona ve bilgisayara bağlı bir hayat yaşıyormuşum. Şimdi ise sevdiklerime bağlı bir hayat yaşıyorum ve inanın çok mutluyum. Rabb'im hepinize sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, huzurlu, imanlı bir gelecek nasip etsin inşallah.

Bu arada ben de Ankara'da yaşıyorum. Eğer isterseniz birlikte müsait olduğunuz bir vakit oturalım dertleşelim. Çaylar benden Hatta yakın zaman içerisinde havalı tüfek atışlarıyla ilgili bir youtube kanalı açacağım inşallah. Eğer silahlara karşı ilginiz varsa birlikte atışlara gidebiliriz.
Hocam benim intihar planım silahla. Bence o aktivite sizi vicdan azabina çeker ama cay icin herzaman hocam.