Merhaba Arkadaşlar,

Yıllardır şirket sitemizde kullandığımız mobil uyumlu ve güncel google kriterlerine uygun bir tema kullanmaktayız. Kullandığımız tema görsel olarak uzun zamandır kalıplaştığı için yeni kendimizi yenilemek ve müşterilerimize bunu hissettirmek anlamında dinamik bir arayüzle değiştirmek istiyorum.

Değiştirme kısmında sorun yok zaten hazır wp tema satın alacağım. Sektörel olarak hedeflediğimiz kelimelerde kendimize göre mağkul noktalardayız ancak mevcut düzeni bozmadan (google sıralaması vs.) tema geçişini nasıl sağlamalıyım.

Ayrıca almaya niyetlendiğim temanın ön yüzü bize göre güzel ancak google tarafından nasıl karşılanır bilemiyorum. Bu sebeple tema değişikliği yapmadan önce nelere dikkat etmeliyim? Almayı düşündüğüm tema da hangi noktaları incelemeliyim.

Demosunun bir kaç sayfasını seo check sitelerinden kontrol ettim absürt sonuçlar görmedim ama hatasız ve sorunsuz bir geçiş yapmak istediğim için üstadların yönlendirmelerine ihtiyaç duymaktayım. Bu anlamda fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.

İlgi göstererek okuyan ve yorumda bulunan herkese teşekkür ederim.