Bu da sizin görüşünüz. Ancak ben tersini düşünüyorum. Spam olması doğal bir şey. İleride diğer siteler gibi Pinterest de bunu kesecektir. Pinterest güzel bir site. Edindiği fikir de gayet güzel ve bitmeyecek bir sektör. Pinterest tipinde yani fikir sitesi bildiğim kadarı ile başka bir tane yok. Trafiğinin %30 unu Google 'dan alıyor bu bile önemini gösteriyor. Dünyadaki bilinirliğinin yeterince olmadığını düşünüyorum. Bu da gelişime daha açık olduğunu gösterir. Ülkemizde bile aktif sosyal medya kullananların çoğu haberdar değil.
Bir de bir sitede ticaret dönüyorsa o site kolay kolay bitmez.
Hocam 11 yıldır bak üyeymişsin. Az çok biliyorsun. Ne sektörler vardı neler bitmez deniyordu, neler bitti gitti. Popup reklamlar addlt siteler, splash reklamlar, msn splash reklamlar, youtube , dizi film siteleri, niche siteler, facebook ve instagram büyük vurgunlar, daha neler neler. Bak hepsi bitiyor. Bir gün pinterestte bitecek. Şuan pinterest büyük bir çöplüğe dönmüş durumda. Doğru düzgün siteler arada görüünmüyor. Heryeri çöp siteler işgal etmiş durumda. Buna acil çözüm bulmazsa zaten kendisi kaybedecek. Tek resimden ibaret alakasızz saçma sapan resimlerle şişirilmiş siteleri ziyaret etmekten kimse memnun değil. Zaten bunu hemen çıkma süresi gibi istatistiklerinizde de görebilirsiniz