Evet arkadaşlar, niche kelimesi araştırma yaptıp kafam patatese döndü. Ve en az 40 50 adet niche kelime buldum, fakat benim amacım farklı. Makale başı 40 50 TL verecek değilim, istediğim makalaler en az 600 kelime olmalı ve özgün olmalı. Fiyatları biliyorsunuz.
O yüzden genel bi site açıp, niche başlıkları tekrardan o kategoriye ait olanını bulup en az başlık başı 30 40 makale atacağım.
Projede başalarılı olursa şayet günlük 40 50 eurolara gelirsek sektörü ve mantığı paylaşacağım.Boş durmaktansa deneme yapmak, yanılmak ve her defasında tecrübe yaşamak iyidir.
Tek kuşku yaşadığım şey ise domain oldu. .de domain alacaktim fakat 60 70 90 lara kadar çıkıyor. Bende domain adını almanca sonunu .com yaptım.
Hitlerin çıkış noktasını yani sitenin kendine gelmesi için, günlük en azından site inşaası aşamasındayken ayakta tutması için ilk başlarda pinterest üzerinden sağlamayı düşünüyorum, bu konu hakkında sorun yok. Ama spam yapmadan yapacağım, site üzerine çok düşüp herşeyiyle mükemmel ilgileneceğime inanıyorum. Almanca dil bilgim 0 bu arada.
Ayrıca adsense hesabım var, fakat ben site içeriği 45 50 olunca yeniden başvuru yapıp, almanyada yaşayan birine pin göndertip herşeyi garanti altına almayı istiyorum. Bakalım şuan reklam derdim yok.
İçerikleri dediğim gibi parçalama yapacağız. Makaleler özgün olmayacak, hepsi toplama olacak.
Ayrıca mart ayının sonunda proje hitlenmez, gelir getirmezse tamamen projeyi silerim.

Haydi Bismillah.
13/02/2020
Kelimeler bulundu-
Niche makale başlıkları ve genel kategori bulundu
Hepsi siteye kayıt edildi
Logo Yapıldı
8 TL'ye godaddy'den com domain alındı
Uygun tema seçildi
Wordpress Kuruldu
Eklentiler Kuruldu
SSL Aktif Edildi
Sosyal Medya Sayfaları Kuruldu
AMP Kuruldu
Seo Ayarları Yapıldı
Kategori düzenlenmesi yapıldı (çok karmaşık bi site oldu)
Sitenin alt yapısı , içerik durumu hemen hemen bitti, bir sonraki güncellemede kaç içerik girildi ve kaç hit geldi güncelleyeceğim. Ortalama 1-2 hafta sonra
İlk gün 15 içerik atacağım , 150 içerikten sonra günlük 25 35 e çıkarabilirim. <---- BEKLEMEDE

Hedef:
Yatırım alt yapısı oluşturmak. En azından aylık 3-5K civari gelir elde edip, türkçe ve tam anlamıyla genel niche yabancı kategorisine giriş yapmak. Herşeyden önemli bu, biraz emek verip kafa patlatacağım. Sonuçları hep beraber göreceğiz. Verdiğim tahmini süreden daha kısa sürede olabilir daha uzunda olabilir. Çünkü beklediğim gibi tek kategori üzerine gidemedim. Genel alabildiğim kadar kategori aldım, bunu ilerde daha fazla yapacağım çünkü sektöre girdikçe daha neler çıkacak. bilmediğim daha çok kategori var.
1.5 2 ay sonunda günlük geliri 35-60 bandında yapmak. Şayet bunu başarabilir devam ettirirsek sonraki aylar x2 x3 olarak gider diye düşünüyorum.