NextWorld adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Suistimalleri engellemek adına alınmış bir karar olabileceğini düşünüyorum. Yabancı olduğunu beyan ederek kimliksiz kayıt olmak isteyenler olabilir... Doğrulamak için kayıt olmak isteyen kullanıcılardan evrak/belge istemek ve bunları saklamakta sorumluluk getireceğinden üzücü ancak doğru bir karar olabilir.
Örnek mesela adam 2015 ten beri istiyom demiş 😊 şimdi r10 da tonlarca multi açılıyor mesela üyelik yurtdışı diye kefil sistemi getirilebilir. Çünkü bazı kişiler ben mesela azerbaycanlılarla çok çalıştım gerçekten kaliteli insanları çok fazla 😊 hani bu kadar multi olunuyor ama bence yabancıların foruma üye olması güzel olurdu 😊 şöyle yurtdışı ticaret artar. Örnek bu arkadaşım daha bu gün bana paparadan 150 tl attı ayesoftan tema aldım ona 😊 tabi ki bana güvendiği için attı sağolsun bu güne kadar oda güvenimi boşa çıkarmadı. Hani foruma get sistemi getirilirse aslında yabancıların üyelik açamaması konusunda çözüme ulaşılmış olur 😊 kısacası bence işini hakkıyla yapanlar alınabilir.

Bu konuda yönetim isterse yapılan bu üyeliğe tamamen kefilde olanilirim.

NextWorld adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Suistimalleri engellemek adına alınmış bir karar olabileceğini düşünüyorum. Yabancı olduğunu beyan ederek kimliksiz kayıt olmak isteyenler olabilir... Doğrulamak için kayıt olmak isteyen kullanıcılardan evrak/belge istemek ve bunları saklamakta sorumluluk getireceğinden üzücü ancak doğru bir karar olabilir.
Onurss adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir konuda detay@r10.net adresine mail atın diye belirtmişlerdi. Deneyin isterseniz.
Bakalım deneme yaparım hocam

Engin.ilicali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
senin Tc ile girsin sonra sende ban oda
İstesem bulurum tc zor değil la 😂 ama hani gerek yok diye düşünüyom r10 herhalde alır 😂