yapılacak çok basit şeyler var. 10 madde de söyliyim.
1- Site mobil uyumlu olacak.
2- kesinlikle hızlı olacak.
3- kodlar düzenli olacak.
4- Siteni kesinlikle google, yandex ve bing arama motorlarına ve haritalarına kayıt edeceksin,
5- Analytics ve search console kayıtlarını yapmalısın,
6- Robots ve sitemap.xml olayını kesinlikle yapmalısın,
7- head kısmında kesinlikle index, follow kullan
8- siteni yerel rehberlere kayıt et, kaliteli r10 gibi forumlara "site tanıtımı" adı altında siteni kaydederek link al
9- kesinlikle sosyal medya platformlarını aktfi kullan, reddit, tumblr, medium, pinterest, blogger ve wordpress bloglarda blog oluşturarak güzel bir yazı yaz ve link al,
10- Bir sayfada belirlediğin keyword ile ilgili minimum 100 kelimeden oluşan özgün bir yazı olacak
11- Her sayfada 3 başlık olacak (h1, h2, h3 ) kullanacaksın (başlıklarda kesinlikle title kullanacaksın)
12- Belirlediğin keywordde strong kullan ve yine title kullan
13- Müşterileri hızlıca çekmek istiyorsan coğrafi hedefleme yap. Yani örneğin, istanbul ataşehir bilgisayar servis hizmeti gibi
14- bak gördüğün gibi devam ediyor. bitmez yani. ama şu kadarını diyeyim bunları yapın ve tamirkolik.com benim yaptığım bir site. laptop tamiri kelimesinde 1. sırada. bunları inceleyin. yazıları nasıl yazmışım, backlinkleri nereden almışım vs. hepsini. (dikkat edersen bu arada backlink aldım. nasıl aldım bunuda bu sayfada çöz

Bu arada aklınıza takılan soruda mesaj atın, dönüş yaparım.
Müslüman bildiğini öğretmelidir. Bende elimden geldiğince yardımcı olurum. kalın sağlıcakla.