dertliA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu arada bu youtube çok yapılan kimsenin bilmediği bir yöntemdir arkadaşlar. çok hit yapan videoları aynen kopyalayın onlar kadar milyon izlenme elde edersiniz. tabi logusu falan içeriğe uygun olacak . kalkıp da enesbaturu kopyalamayacaksınız siteye girecek bunun çakma kanal olduğunu anlar ama içeriği sahibi videoya bakar bakmaz anlaşılmayacak videolar olmalı.
büyük izlenme alan kanal benim kanalım. ama oraya da hit gidiyor. aramalarda çıkıyor. buna çalmak denirse densin ama bu videoları çıkartmak için baya baya emek harcadım. sonra da pk'sı açıldı kanalın. bir süre sonra tekrar içerikten kapandı. çünkü dediğim kişi ya da kişiler videoyu olduğu gibi yüklüyor. saniyesi saniyesine. onu geçtim video başlığı aynı açıklamada yazdığım şeyler tamamen aynı. komple aynı işte. bunun yüzünden pk kapandığını düşünüyorum. haliyle canım sıkıldı. arkadaşın kanalda da hiç bir iletişim bilgisi yok. farklı bir yöntem var mı diye fikir almak için konu açtım

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aslında yapabileceğin tek şey videoların tam ortasına kendi kanalının ismini yazmak. böylece videon kopyalansa bile kanalının reklamını yaptırmış olursun.
bu hiç aklıma gelmemişti teşekkürler hocam bundan sonra bi denemekten zarar gelmez.