Kopanzell adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkese merhaba,

Elimde A firmasına ait XML dosyası var. Opencart siteme çekeceğim bunları. A firmasının ürünleri haricinde ayrıca B firmasının ürünleri fiili olarak toptan alıp stoklayıp satacağım. Çünkü B firması XML bayiliği vermiyor. Mecbur toptan alım yapacağız.

Yani Opencart sitemde hem XML ürünlerin yayını olacak hem de elimdeki malların elle manuel girişini yapacağım ürünler olacak. Bu ürünler hem kendi sitemde satılacak hem de pazaryerlerinde satacağım.

Nasıl bir yol izlemem gerekiyor en kolay şekilde satış takibi için?

Ben şöyle düşünüyorum;

* Öncelikle XML ürünleri Opencart'a yükleyeceğim.
* Sonra yine Opencart'a diğer ürünlerin girişini elle yapacağım.
* Daha sonra şuna benzer bir modül alacağım.
* Son aşamada N11, Hepsiburada gibi pazaryerlerine sitedeki bütün ürünlerimi entegrasyon vasıtasıyla göndereceğim.

Merak ettiğim hususlar;
1. Acaba Opencart'tan pazaryerlerine ürün gönderimi yaparken sıkıntı çıkar mı?
2. Her şeyi kurduk bitirdik diyelim. Herhangi bir yerden satış yaptığımda stok düşümünü stabil bir şekilde sağlayabilir miyim? Sonuçta bir şey satıldığında hem N11'den, hem Hepsiburada'dan, hem Gittigidiyor'dan hem de normal satış sitemizden düşmesi lazım.

Opencart tecrübem fazla olmadığı için biraz çekincelerim var. Üstatlardan değerli yorumlarını bekliyorum.
Hocam merhaba, opecart dünyasına hoşgeldin

1. soruna gelecek olursak iyi biri ile çalışman gerekli. Piyasada sürüsü ile pazar yeri entegrasyonu var. Satın alcağın kişiden teknik destek alman önemli.

2.. Soruna gelir isek crone denilen olayla bunlar otomatik yapılıyor. Stoklarından düşüyor.

3. Olarak ise manuel gireceğin ürün çok ise, excel export / import modülünü kullanmanı tavsiye ederim.

Sıkıntın olursa PM at fikiren veya teknik olarak yardımcı olmaya çalışırım.