tolgi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ödeme ile ilgili özellikle Türkiye'den kullanılan kartlarda sistemsel bir problem ama firma yanlış bir şekilde davranıyor, hesabı kapatıp, dol-ndırıcılık şüphesi ile kestirip atıyorlar, ha sonra kimlik onayı falan hesabınız açabilirsiniz ama yıpranıyorsunuz..

Benzer bir durum...
https://www.r10.net/domain-genel/211...ini-sildi.html
HakanDemirci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ekran görüntüsü eklemeden b.. Atmak kolaydır. Kanıtları ve ekran görüntüsü olmadan çamur atma

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet öyle olmuş ama ben hiç bir suçum olmadığı halde bunu yaşamak zorunda mıyım?? Bir suru ugraşıcam ayrıca domainde düşmüş parayı da ne zaman gönderecekler belli değil.

Firmayı savunup bana *** atan arkadaş; Gel özelden istediğin bilgiyi vericem neden sustun? Name.com da dayın mı çalışıyor? çalıntı kredi kartı kullanmama kadar her çamuru attınız ama ben firmmaya laf atınca ben çamur atmış oldum öyle mi? Ben Allah'tan korkarım ne çalıntı kartla işim olur ne de çalıntı falan kart kullanırım kendi KYK'nın verdiği ziraat bankası banka kartımla aldım domaini !

bu susman için yeter sanırım? Ne atıcam sana kredi kartı mı mı? bir de kanıt istiyor adamlar bana mail bile atmamış bu konuyla ilgili ben sana ne kanıtı vericem??