hayırdır hocam birine canınız sıkıldı sinirlendiniz de sinirini benden mi çıkartıyorsunuz ? niye durduk yere konuyu uzatmaya devam ediyorsunuz. nedir bu üslüp ? bende her cümlenin sonuna göz kırpan emojisi mi koyayım öyle haklı mı oluyoruz ? pardon da ben size youtube ile ilgili bilginiz yok mu dedim ? kendi açtığım ve anlattığım konuya dair hiç bir bilginiz yok dedim. bilginiz olmadan peşin hükümler veriyorsunuz dedim. bunu dediğimde gayet açık ve net belli oluyor. ben sizin kazancınıza laf mı ettim youtubetaki tecrübenize laf mı ettim. ben sadece benim konumla ilgili yorumlarınıza cevap veriyorum. sizin işinize tecrübenize tek bir lafım yokken etmeden nasıl bunları demişim gibi konuşabiliyorsunuz. lütfen bakın işinize rica ediyorum.
"hayırdır hocam birine canınız sıkıldı sinirlendiniz de sinirini benden mi çıkartıyorsunuz ? " şu cümlenden sonra gerisini okumadım. Hayet sakinim. Ama şunu itiraf etmeliyim. Spam'dan nefret ederim. Spam yapanları hiç sevmem. Yani 1 günlük bir şey değil bu.

üzgünüm. Hadi seni tutmayayım. Kolay gelsin.