se_video adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ciddi anlamda yardım istiyorsan öncelikle dürüstçe olayı anlatman gerekir. Amahiç inandırıcı olmayan cümlelerin var. Mesela "içeriğini (ç)aldığım kanalın her şeyden haberi var" dedin. Madem haberi var o zaman senden videoları (aynı şekilde) çalan kişiyetelif at. Neden telif atmıyorsun. Nedeni belli. Kendimizi kandırmayalım.

Özet ve Sonuç : Videoları çaldığın için ne telif atabilirsin ne de hak arayabilirsin. Çünkü haklı olduğun bi durum yok. Sen de senden videoları çalan kişide aynı eylemi yapmaktasınız. Sana tavsiyem (umarım buna uyarsın) Spam işini bırak, özgün konsepte geç. Yani kendi içeriklerini üret. Buun yaptığında en azından yarın bir gün birileri videonu çaldığında telif atarsın
konuya dair hiç bir bilginiz olmadan kesin hüküm şova devam ediyorsunuz gayet düzgün bir cevap yazdım size gelen mesaja bak üslüba bak. mesajıma buyur kardeş durum nedir anlatın diye cevap verseniz zaten anlatacaktım.( iğneliyici ilk mesajınıza rağmen size cevabım gayet orta yol bulucu bir üslüptaydı) karşısındaki insanı tanımadan tavsiye vericem ama dinleyeceğini sanmıyorum diyorsunuz bende nerden biliyorsunuz dinleyemeyeceğimi pm attınız da ters cevap mı verdim diye cevap veriyorum gelen mesaja bak üslüba bak. aynen devam hocam böyle göz kırpmalı emoji atınca haklı sayılıyorsunuz. uzatmaya gerek yok iyi günler dilerim size