keşke iğneliyici yorumunuz yerine direkt tavsiye de bulunsaydınız hocam o zaman. nerden biliyorsunuz dediklerinizi ciddiye almayacağımı ? pm attınız da ben sizi mi tersledim ya da başka kötü söz mü söyledim ? ciddiye almayacağım konusunda nasıl kesin hüküm veriyorsunuz. konuyu özetleyerek tavsiye istediğim bir konuya konuya kanala ait hiç bir fikri bulunmayan birinin sen çalarken iyi güzel kafa tipik spamcı kafası gibi yorumlar yapınca ne tepki vermemi bekliyorsunuz. belki videoları ben çalmadım. dediğim gibi şirketin (kanalın) kanalımın varlığından haberdar ve 1 tane videoya bile telif atılmadı. bunları bilmeden sizin mesajlarınıza sadece ben çalarım başkası çalamaz

mı deseydim. ne güzel bi insanı tanımadan etmeden kesin hükümde bulunmak.
Ciddi anlamda yardım istiyorsan öncelikle dürüstçe olayı anlatman gerekir. Amahiç inandırıcı olmayan cümlelerin var. Mesela "içeriğini (ç)aldığım kanalın her şeyden haberi var" dedin. Madem haberi var o zaman senden videoları (aynı şekilde) çalan kişiyetelif at. Neden telif atmıyorsun. Nedeni belli. Kendimizi kandırmayalım.
Özet ve Sonuç : Videoları çaldığın için ne telif atabilirsin ne de hak arayabilirsin. Çünkü haklı olduğun bi durum yok. Sen de senden videoları çalan kişide aynı eylemi yapmaktasınız. Sana tavsiyem (umarım buna uyarsın) Spam işini bırak, özgün konsepte geç. Yani kendi içeriklerini üret. Buun yaptığında en azından yarın bir gün birileri videonu çaldığında telif atarsın