Padre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçen bir arkadaşın daha konusuna yazdım, birazda müşteri gözünden bakmak lazım bu alt taban olaylarına. İşi yaptıracağın kişinin kalitesine müşteriler karar versin, sonrasında ona göre kaliteli hizmet alsın. Sen alt taban fiyatı getirdiğin zaman senle aynı kalitesiz hizmeti veren adamda 2 TL hizmet vermiş olacak. Ne değişti? Taban fiyat geldi diye 50 kuruşa yorum hizmeti veren adam, o işi yapmayı bırakacak mı?

Takipçi hizmeti, çekiliş hesapları, adsense onayı, harita ekleme hizmeti, makale hizmeti, tasarım hizmeti, vb. say say bitmiyor. Sürekli hizmet verenler için alt taban, sürekli hizmet verenler kazansın mantığı ama müşterileri kimse düşünmüyor. Bu alt taban olayı bana saçma geliyor, hizmet veren adam kalitesizse, işini layığı ile yapmıyorsa ve ben alt taban fiyattan yine gidip o adamdan hizmet alıp, yine hüsrana uğramış olacaksam, ne anlamı kaldı taban fiyatın?

Beni yanlış anlamayın hocam bende sizden hizmet almayı düşünüyorum, işim için yapacağım hiç bir ödemeden gocunmam, fiyat farkı ile de kıyaslamam. Kalite ararım. Fakat, bu hizmet için bir çok kişiye bu alt taban fazla gelecektir.
Hiç böyle düşünmemiştim. Sahiden haklı. Şimdi 2₺ alt taban olduğunda mantıken o ucuz satanlarda bu fiyata çıkacak kim kaliteli anlaşılmayacak. İlginç bir durum nasıl çare bulunur bilemedim.