Merhabalar Değerli Hocalarım,
Yaklaşık 3 yıldır Google haritalar yorum hizmeti sağlıyorum. Şuana kadar bu dönem kadar sıkıntılı bir döneme denk gelmedim. 50 kuruşa yorum satan mı? 1₺ ye yorum satan mı dersiniz?
Sektör hakkında gram bilgisi olmayan insanlar bile Google haritalar yorum hizmeti adı altında konu açıyorlar. Her şey sistemi açıp kenara koyup yorum sağlamak ile maalesef ki olmuyor.
Müşteri konuma fiyat için pm istiyor, fiyatı yazınca tak şu şu 50 kuruşa yorum yapıyor sende niye pahalı? Gibi sorular ile karşılaşıyoruz.
Ve aradan 1 hafta sonra bana bunu yazan müşterim kardeşim bunlar işi bilmiyor senden alayım diyor. Bir çok mağdur edilen, mağdur olan.

Bu konuda demek istediğim, herkes şuan sektörün değerini düşünmeli. Şuan sektörün tüm imajı çizilmiş durumda.
Gerçekten buna bir çözüm bulunulması için alt taban şart, nasıl ki Google haritalar kaydına alt taban geldi ise bence yorum hizmetine de alt taban gelmeli ve 2₺ den az olmamalı. Sayın moderatörlerin kararını bekliyorum.

Dipnot : Konuda asla kimseye herhangi bir laf atılmamış aksine durum izah edilmiştir. Lütfen kimse üstüne alınmasın.

@Erhan;@Style;@Coskun;@PsdBul;